Twiske Swimrunners
avontuur, fun, swimrun

Wedstrijden & ClinicsSwimrun clinic 25 september 2022 (7 of 15 kilometer)

Op deze zondag organiseren wij een hele leuke swimrun voor beginners over de afstand van 7 kilometer totaal. Samen gaan wij als groep hardlopend en zwemmend natuurgebied Het Twiske in. De watertemperatuur is aangenaam, dus een wetsuit is niet verplicht. Het hardlooptempo ligt laag en de stukjes zwemmen zijn niet ver. Je kan ook meedoen als je geen borstcrawl kan! 

Ben je een geoefende duursporter en hou je van een uitdaging? Kies dan voor de 15 kilometer afstand die wij ook als groep gaan afleggen. Het hardlooptempo is bij swimrun lager dan dat je gewend bent op de weg of op de baan. Maar vergis je niet, het trailparcours is pittig icm de totale zwemafstand van 2 kilometer. Het langste zwemstuk is ongeveer 400 meter. 

Benodigdheden: zwembril, hardloopkleding en hardloopschoenen die nat mogen worden
Extra's  (niet verplicht): wetsuit (shorty of swimrun), paddles, buoy
Kosten: euro 10, je ontvangt een Twiske Swimrunners badmuts en wristband (leden doen gratis mee)
Tickets: online verkrijgbaar in de ticketshop
Verzamelen en omkleden: 9.00 uur Zwembad De Breek
Vertrek: 9.15 uur (15 kilometer) en 9.30 uur (7 kilometer)

Er zijn lockers, kleedruimtes, toiletten en douches aanwezig. Gebruik daarvan is op eigen risico. Parkeren kan gratis in de Sportlaan te Landsmeer, op 2 autominuten van de Amsterdamse Ringweg. Vanaf daar is het 5 minuten wandelen naar zwembad De Breek. 


Swimrun 22 mei 2022

De Twiske Swimrunners organiseren een swimrun over een afstand van 15 kilometer in het Twiske. Het betreft een groepstraining, die bestaat uit een prachtige tocht van circa 13 kilometer hardlopen en 2 kilometer zwemmen. Wetsuit en hardloopschoenen zijn verplicht. De Twiske Swimrunners verzorgen een TSR badmuts en een TSR wristband. Verzamelen om 9.00 uur in zwembad De Breek, vertrek uiterlijk om 9.15 uur.
Lokatie: Zwembad De Breek, Sportpark 7 in Landsmeer (Navigatie: Sportlaan 13 te Landsmeer, gratis parkeren)

Voor wie: leden (gratis) en niet-leden
Kosten: euro 10 (niet-leden)
Tickets: https://debreek.booqi.me/

In het zwembad zijn kleedruimtes, lockers, toiletten en douche aanwezig. In het zwembad is ook kiosk met koffie, thee, sportdrank en snacks.
Afgelopen evenement
Zwemloop Challenge Zwembad De Breek 1 mei 2022, 10.00 - 16.00 uur.

Het zwembad waar onze vereniging haar trainingen geeft, gaat van 23 april tot en met 1 mei open voor een swimchallenge (meer info op https://www.facebook.com/ZwembadDeBreek)

Op 1 mei organiseren wij is de Twiske Molen Zwemloop Challenge, die bestaat uit 20 banen zwemmen en 3 kilometer hardlopen. 

Deze zwemloop challenge is bedoeld voor jong, oud, getraind en ongetraind. Graag laten wij je kennis maken met de basis van onze swimrunsport. 

Lijkt het je leuk? Neem dan zondag 1 mei naast je zwemspullen ook je hardloopschoenen en kleding mee. Er is een parcours uitgezet, dat je in eigen tempo kan hardlopen na het zwemmen. Je mag starten tussen 10.00 en 15.00 uur. 

Je boekt Twiske Molen Zwemloopchallenge bij zwembad de breek door te kiezen voor de Swimchallenge voor maar 10 euro. Je mag de hele week banen zwemmen, ontvangt een medaille en je hebt gratis deelname aan de Twiske Molen Zwemloopchallenge.

Zwembad De Breek ligt op 2 autominuten van de Amsterdamse Ringweg A10. Je kan gratis parkeren in de sportlaan, bij het sportpark. Het zwembad is verwarmd.Afgelopen Evenement
Twiske Swimrun 15 september 2020


 
E-mailen
Bellen
Map
Info