Twiske SwimRunners
 

Het Bestuur

Ons bestuur bestaat uit:

Niels, voorzitter, swimrun- & hardlooptrainer
Hardloper / trailrunner  met aardig wat sporen op het asfalt. Een six star marathon major finisher (Boston, Chicago, New York, Tokyo, Londen en Berlijn). Geeft gevarieerde hardlooptrainingen het hele jaar door en neemt vaak de gevorderde swimrunners mee op avontuur in het Twiske en daarbuiten, zoals in duinmeren, bossen en zee.

Jan-Pieter, algemeen bestuurslid
Evenwichtige - rustige - Jan-Pieter heeft de bouw van een hardloper en is dat ook. Een goede hardloper met zelfs een 50km ultra in 2022 'in de benen'. Na een training met de groep, loopt hij er graag nog 5 kilometer bij 'voor zichzelf'. Adviseert de overige bestuursleden en geeft een nuchtere kijk op zaken. Is het zijn Friese achtergrond?


Harry, penningmeester
Altijd geïnteresseerd in het wel-en-wee van anderen. De 'muntjes' (zoals hij dat noemt) van de vereniging zijn in goede handen bij hem. Harry loopt veel en praat makkelijk. Hij is absoluut een vrolijke noot in de groep. Waarom hij bij het zwemmen altijd smokkelt, legt hij je graag zelf uit.

Alfred, secretaris, zwemtrainer
De diesel van de club. Als er iets geregeld moet worden, dan staat Alfred klaar. Stoppen doet hij pas als het klaar is. Zo sport hij ook. Alfred is er vaak op de club. Zeg maar gerust altijd. Met gemak neemt hij trainingen over van de andere trainers. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram