Twiske SwimRunners
 

Onze triathlon vereniging

Onze vereniging is opgericht door een groep enthousiaste duursporters, met een achtergrond in het hardlopen en zwemmen. Al in 2016 kwamen wij in aanraking met de swimrun sport. Een uit Zweden afkomstige duursport die trailrun en open water zwemmen combineert. Je leest er meer over elders op deze website.

De vereniging heeft zich tot doel gesteld om de swimrun sport te promoten en samen plezier te beleven aan de swimrun sport. Aan de hand van een gericht jaarplan, trainen wij het hele jaar door in natuurgebied het Twiske en in het zomerseizoen in zwembad De Breek. In de herfst en winter maken de swimrun trainingen plaats voor trailrun trainingen in het Twiske. Ook vinden er geregeld trainingen elders plaats, zoals in bossen en duinen. En urban runs in Amsterdam ontbreken ook niet in het programma. Avontuur zit in ons dna.

Daarnaast organiseert de vereniging clinics om kennis te maken met de sport voor beginners. Gevorderde duuratleten uit het hele land komen vaak ook naar onze clinics, waarvoor wij een intensiever programma hebben. 

Een deel van de leden van onze vereniging traint specifiek om deel te nemen aan wedstrijden in binnen- en buitenland, waaronder befaamde Otillo races overal in Europa, de mytische Rockman in Noorwegen en uiteraard de oer-hollandse Lauwersoog swimrun. Onze trainers helpen daarbij om hier gericht  op dat doel te trainen. 

Het bestuur is actief betrokken bij kennisoverdracht van de swimrun sport aan andere verenigingen en organisaties. Onze leden zijn ook betrokken bij de begeleiding bij swimrun evenementen en wedstrijden, buiten onze eigen vereniging.

Onze vereniging is lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB)

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram